Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la 3a edició del Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens

Com en l'edició anterior, les obres es podran presentar en format digital.

DIMECRES 15 SETEMBRE 2021

La convocatòria de la 3a edició del Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens està oberta fins el 31 de desembre, darrer dia en el qual es poden presentar les obres que optin al premi.

 

El premi el convoca l’ajuntament del consistori, té un import de 4.000 euros, i l’obra guanyadora es publicarà en una col·lecció especial. Amb aquest projecte, l’Ajuntament de Térmens fa una aposta per la cultura com a element dinamitzador de l’àmbit local i ho fa amb l’organització d’un premi d’àlbum il·lustrat que entronca amb la gran tradició d’il·lustradors i il·lustradores que tenim a Catalunya.

Pel que fa a la temàtica del premi, es valora especialment que els àlbums facin referència al món rural i al primer sector, que són els eixos de la societat i l’economia lleidatana. Tot i això, la convocatòria és oberta a totes les temàtiques i finalment el que el jurat valorarà serà la qualitat i l’originalitat dels treballs presentats, tant pel que fa als textos com a les il·lustracions.

El jurat està format per professionals del món del llibre. La Presidenta d’Honor del jurat del premi és la il·lustradora Roser Capdevila, i el president del jurat és l’escriptor, editor i mestre, Ramon Besora. També formen part del jurat l’impulsor de la llibreria L’Argonauta, Andrea Giovannoli, la bibliotecària i directora de la Biblioteca Pública de Balaguer, Núria Arbós; la directora de l’escola Alfred Potrony, Elisa Navarro; el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Térmens, Vicenç Pascual; l’especialista en premsa i màrqueting, Sílvia Rodríguez, el responsable d’Edicions Salòria, Marcel·lí Pascual, l’editora de BindiBooks, Cristina Feliu, la responsable de la Biblioteca de Térmens, Tatiana Cercós, i la guanyadora de la darrera edició, Anna Font.

Les bases del premi es poden descarregar en aquesta mateixa web (www.termens.cat) i el termini de presentació d’originals és el dia 31 de desembre de 2021.

Només queda animar a tots els il·lustradors i il·lustradores del país que es presentin al Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens.

 

TÉRMENS T’IL·LUSTRA.

ANIMEU-VOS!!!!!