CASA CONSISTORIAL

En aquest edifici, de construcció a la dècada dels 90 hi ha situat a la primera planta les oficines municipals, l'arxiu i la sala d'actes, on es fan els actes oficials del municipi com els plens. A les oficines municipals hi ha també el jutjat de pau i la sala de juntes.

A la planta baixa hi ha la llar de jubilats i pensionistes, el dispensari mèdic, l'oficina de la comunitat de regants, i la biblioteca-mediateca.

Casa de la Vila.JPG

 

PISCINES MUNICIPALS

El complex de les piscines municipals està dotat d'una piscina olímpica, una piscina mitjana i una de petita de forma rodona amb un dibuix a les rajoles pels més petits.

A part també compta amb una gran zona enjardinada de gespa i amb arbres per a fer ombra d'uns 1000 metres quadrats, per bé que les instal·lacions en total ocupen uns 3500 metres quadrats. També hi ha vestidors i lavabos tan per homes com per dones, bar, i caseta pel socorrista, equipada amb tot tipus de material mèdic de primers auxilis.

PISCINA NOVA.png

 

PAVELLÓ POLIESPORTIU

Térmens disposa de polisportiu des del juliol de 1989.Aquest segurament és l'equipament més multiús de la població, ja que a part de poder-hi practicar esports com el futbol sala, el bàsquet, handbol, voleibol i tennis, també s'hi realitzen les diferents sessions de ball per la festa major i nombroses activitats diverses.

A part de la pista, l'escenari, els vestidors, els lavabos, la sala de material i les taquilles, també hi ha bar i sales que tenen diverses funcions, que ara s'explicaran. A l'anomenada "Sala Blanca", la més utilitzada de les quatre, s'hi fan reunions. Només cal demanar la sala prèviament a l'ajuntament.

Des del 2006, es troba també al Pavelló Poliesportiu, l'Espai "Lo Jovent", un punt de trobada i reunió en què els joves del municipi s'hi reuneixen periòdicament per organitzar-hi diferents activitats.

Les altres sales que hi ha serveixen de seu social a diferents entitats del municipi com la Societat de Caça, l’Ateneu, els Bitllaires, l’Associació de Dones...

POLI.jpg DSC_1357.JPG

 

EL CAMP DE FUTBOL

El camp d'esports municipal, situat a l'altre costat de carretera és on practiquen el seu esport preferit els jugadors de l'amateur del poble, l'A.E. Térmens i els joves jugadors de l'escola de futbol C.E.E. La Noguera, en categories inferiors.

El "complex" està format per un camp de gespa de mides reglamentaries per practicar el futbol, i un de més petit de terra, per a entrenar i per a jugar i entrenar també els més petits a futbol 7.

A part dels camps, hi han unes casetes amb quatre vestidors per a jugadors i un per als arbitres. Últimament s'han millorat les instal·lacions construint uns lavabos per als espectadors i tancant tota la zona esportiva amb una reixa.

 CAMP DE FUTBOL.jpg

ESCOLA MUNICIPAL

Aquesta instal·lació, bàsica en qualsevol poble, es va remodelar profundament i se'n van inaugurar les reformes l'any 2009. Es va tirar a terra la zona on hi havia la cuina antiga i el menjador i es van ajuntar les dues estructures que hi havia anteriorment formant una L . Es va cobrir l'antiga façana i es va remodelar el pati.

FOTO ESCOLA  FOTO ESCOLA

 

 

LLAR D'INFANTS "LO CARRILET"

Llar d'infants Lo Carrilet1.JPG Llar d'infants Lo Carrilet5.JPG

PARC INFANTIL

Aquesta zona és on els més menuts del poble es passen hores jugant i on els seus respectius pares i mares també es distreuen fen petar la xerrada mentre vigilen els seus fills.

En aquest parc, o també podríem dir mini-parc, ja que no és gaire extens, hi han una sèrie de jocs infantils, a part dels típics gronxadors que entretenen la quitxalla, més que res en les tardes d'estiu o quan fa bon temps.

 

SKATE PARK

 

NOVA PISTA DE JOCS

 PISTA JOCS NOVA.jpg

PLAÇA GIMNÀSTICA

PLAÇA DEL MOLÍ

PUMP TRACK

PUMP BO1.jpg  PUMP BO2.jpg