Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sector Secundari

Térmens és un poble que últimament s'està industrialitzant bastant, degut a que té 2 polígon industrial, dels més modenrs de la comarca, separats per la carretera C-13, que han tingut un creixement notable en els últims anys,. El polígon industrial La Noguera, on destaca l'empresa Voltes; i el polígon industrial Tossal de la Bassa, situat a l'altre costat, on destaca l'empresa de fruita Actel.

POLIGON 1.png

A part del les empreses que hi ha al polígon, també hi ha diferents empreses situades en altres llocs del terme, majoritàriament al costat de la carretera, dedicades a la confecció, a la fabricació d’adobs, al tractament de subproductes d’origen animal o de mecànica.

POLIGON 2.png

Però dins aquest sector, la construcció és un altre punt important degut al creixement que es va donar en tot el territori en els últims anys. A Térmens hi ha diferents empreses constructores, a part d'alguns paletes autònoms. També compta a part d’una empresa d’excavacions, amb una de les majors empreses en moviments de terra i obra civil. Totes aquestes empreses constructores estan detallades a l'apartat de comerços i serveis.